Курс бариста для підприємців у Херсоні
Кавовий бізнес дедалі більше набирає обертів, а попит на якісні кавові напої зростає. У зв’язку з цим, відкриття кав’ярні – це вдала ідея прибуткового бізнесу.
З чого почати, як вибрати приміщення, зареєструвати ФОП, підібрати співробітників, розібратися в кавовій карті – усьому цьому ми навчимо вас на курсі “Бариста для підприємців”
На курсі ви дізнаєтесь:
- Кавове зерно. Вирощування, збирання, обробка, обсмажування, зберігання. Шлях від плантації до чашки.
- Постачальники кавового зерна. Як вибрати, скільки замовляти, ціноутворення, розрахунки, повернення. Витрата зерна в кав’ярні.
- Кавомолка. Принцип роботи та пристрій. Ринкова вартість. Особливості вибору.
- Кавомашина. Пристрій, вартість. Купівля нової або б\у кофемашини.
- Кавова карта. Розбір чорних напоїв. Поняття екстракції, об’єму, міцності тощо.
- Приготування молочних кавових напоїв (латте, капучино, мокко, мокачино, какао).
- Латте арт.
- Приготування ай-кави, літнє кавове меню.
- Чай та чайні напої.
- Калькуляція кавових напоїв. Ціноутворення. Маржинальність.
- Відкриття ФОП.
- Ведення бухгалтерії, звітність. Програми ведення обліку.
- Оренда, договори оренди. Вибір приміщення.
- Вивіски, реклама. Реєстрація у державних органах.
Курс розроблений максимально інформативно та підлаштований для людей без спеціальної освіти.
Ви зможете відкрити кав’ярню з нуля та з мінімальними вкладеннями. Реалізуйте свою мрію, почніть працювати насолоду!