Кулінарні курси в Новій Каховці
Усі кулінарні курси в Новій Каховці. Курси кухарів і кондитерів від УЦ Твій Успіх:
Кулінарні курси в Новій Каховці в навчальному центрі Твій Успіх.
Вашим улюбленим місцем у будинку є кухня? Весь вільний час витрачаєте на експерименти з приготуванням нових смачних страв? Ви вже опанували деякі кулінарні техніки та прийоми, проте не бажаєте зупинятися й прагнете подальшого розвитку в кулінарній справі?
Захоплення кулінарією - це не лише можливість тішити своїх рідних і близьких цікавими, оригінальними та, головне, смачними стравами, це чудовий шанс реалізувати себе на професійному рівні. Опановуючи професію кухаря або кондитера, ви відкриваєте для себе нові перспективи.
Хочете стати шеф-кухарем світового рівня або відомим кондитером? Не зупиняйтеся на досягнутому, продовжуйте вчитися, щодня відкриваючи для себе кулінарію з нового боку.
Навчальний центр "Твій Успіх" у м. Нова Каховка допоможе втілити в життя ваші мрії. По закінченню навчання на кулінарних курсах Ви опануєте:
- традиційну та сучасну кухню;
- кухні різних країн світу;
- техніки та технології приготування страв;
- різноманітні методи нарізки, способи заготівлі продуктів;
- тонкощі роботи з сучасними кухонними девайсами, інструментами та пристосуваннями;
- способи поєднання смаків за допомогою додавання спецій, приправ та соусів;
- рецепти приготування популярних страв, починаючи від перших страв та закінчуючи незвичайними десертами; тонкощі правильної презентації готової страви.
навчання проводиться у міні-групі, де ви зможете ознайомитися з Також можливе навчання за індивідуально розробленою програмою. Під керівництвом шефів, які викладають кулінарні курси в УЦ "Твій Успіх", ви опануєте кулінарну теорію і практику, отримаєте безліч нових умінь і знань.
Курси кухарів:
- характеристики підприємств громадського харчування;
- робота з побутовими приладами та інструментами;
- харчова цінність та обробка продуктів харчування;
- технології приготування страв (теорія, практичні заняття, приготування, дегустація);
- традиційні народні кухні;
- карта вин; напої; соуси, спеції та приправи.
Курси кондитерів:
- кондитерське мистецтво;
- характеристика і підготовка сировини;
- робота з тістом;
- робота з мастикою;
- випічка і секрети ідеального декорування;
- зефір, маршмеллоу, мармелад, морозиво, десерти;
- чайна карта.