Твой Успех учебный центр Херсон

Курс бариста в Новій Каховці


ОПИС КУРСУ


Курс бариста в Новій Каховці в навчальному центрі Твій Успіх.

Навчання за даним курсом можна проходити в м. Херсон

Запрошуємо на курс бариста в Новій Каховці в НЦ Твой Успех. Викладач курсу розробив програму, яка допоможе учням чудово розбиратися у видах зерен і способах їхнього обсмажування, навчить поводитися з різними видами техніки (турка, кавомолка, кавомашина, шейкер тощо), а також готувати дуже смачну каву. Все навчання це 99% практичних занять. Навчання проводиться на базі навчального центру в спеціально обладнаній аудиторії. Учням надається професійна кавоварка, кавомолка (електро або механіка) і вся необхідна матриально-технічна база. Під час курсу студенти самостійно купують молоко і каву, необхідні для приготування кавових напоїв.

ВИКЛАДАЧ



    НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА


    1.Вступ. Історія кави. Види обробки кави.
    • Етимологія. Поширення у Європі. Виробництво. Етапи обробки кави. Перебивання кави. Сортування та підсмажування кави.
    2. «Все про арабіка і робуста»
    • Арабіка( кава аравійська) Поширення та екологія.Господарське значення та застосування. Хімічний склад. Сорти. Робуста (Кава конголезька). Поширення та екологія. Використання.
    3. Помел та екстракція.
    • Кава грубого помелу. Кава середнього помелу. Кава тонкого помелу. Кава надтонкого помелу. Загальні правила вибору помелу. Екстракція. Параметри екстракції.
    4. «Пристрій кавомолки»
    • Кавомолка. значення. Етимологія. Способи помелу кавових зерен. Види кавомолок.
    5. Професійне кавоварне обладнання та поводження з ним.
    • Еспресо-кавоварки. Суперавтоматичні професійні кавомашини. Традиційні професійні кавоварки. Стаціонарні та заливні кавомашини. Аксесуари.
    6. Майстерність баріста. Базова техніка Кавове меню. Основи техніки безпеки на робочому місці.
    • Основні сорти кави. Способи заварювання. Технологія еспресо. Значення води у приготуванні кави. Правила складання кавового меню. Оформлення. Техніка безпеки бариста на робочому місці. Робоча форма.
    7. Класика на основі еспресо.
    • Етапи приготування еспресо, американо, латте, капучіно та ін. Техніка роботи з молоком. 30 класичних напоїв на основі еспресо.
    8.Мистецтво приготування чаю.
    • Вода для чаю. Рекомендований посуд для чаю. Температура та правила заварювання чаю. Сорти чаю.
    9. Організація робочого місця баріста. Санітарно-гігієнічні вимоги у барі.
    • Посуд для подачі кави та напоїв на його основі. Правила надання кавових напоїв. Різновид посуду. Санітарно-гігієнічні вимоги у барі. Обладнання, інвентар, посуд та тара. Прийом та зберігання продуктів. Умови зберігання. Особиста гігієна персоналу. Дотримання санітарних правил.
    10. Основи техніки латте-арт.
    • Процес створення латте-арт. Процес утворення малюнка. Стилі. Основні постаті латте-арт.

    ЦІНИ НА ІНДИВІДУАЛЬНІ ТА ГРУПОВІ ЗАНЯТТЯ




    Міні-група



    Індивідуально

    Представництва в інших регіонах
    Дзвінок одним кліком :)
    Курси ПДР онлайн